Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g27g6.6kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 22g49kcal3.8g0g3.7g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2.7g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.3g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g136kcal9.4g6g7.8g1.6g
Valittu annoskoko81g68kcal4.7g3g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g34kcal2.4g1.5g2g0.4g
Arvot/100g100g84kcal5.8g3.7g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135