Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 6.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g1.9g0.5kcal0g0g0g0g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 31g6.3kcal0.2g1.2g0g0.2g
Cantaloupe meloni16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Mansikka 16g7.3kcal0.1g1.3g0g0.3g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g6.2g20kcal1.4g0.1g1.6g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g125kcal3.8g7.2g8.4g1.4g
Valittu annoskoko81g63kcal1.9g3.6g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g31kcal1g1.8g2.1g0.4g
Arvot/100g100g77kcal2.4g4.5g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189