Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g22g26kcal4.2g0g1.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g121kcal9.2g6.8g5.6g2.2g
Valittu annoskoko81g61kcal4.6g3.4g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna40g30kcal2.3g1.7g1.4g0.6g
Arvot/100g100g75kcal5.7g4.2g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070