Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3157g102kcal17.2g6.6g0.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)78g564kcal0.1g0.1g62.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g57g1g2.9g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit125g26kcal4.1g2.4g0g3.1g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g125g232kcal27.6g2.5g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 103g148kcal12.9g0.3g10.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g426kcal2.5g3.8g43.9g0g
Oregano, kuivattu 1.3g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3572kcal146g148.4g262.4g13g
Valittu annoskoko800g1786kcal73g74.2g131.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna400g893kcal36.5g37.1g65.6g3.3g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245