Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g133g600kcal10.3g90.7g21.3g4.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)67g420kcal0g0g46.7g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g267g613kcal1.1g32g53.3g1.3g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g133g147kcal0.7g20g6.7g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)200g1022kcal9g114g68g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g5604kcal42.2g513.4g392g40.2g
Valittu annoskoko800g2802kcal21.1g256.7g196g20.1g
Annoskoko puolitettuna400g1401kcal10.6g128.4g98g10.1g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496