Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi416g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali146g31kcal1.7g5g0.3g3.1g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka42g4.6kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Soijakastike21g13kcal1.1g2g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 42g58kcal7.8g0g2.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g442kcal24.8g34.8g22g11.2g
Valittu annoskoko800g221kcal12.4g17.4g11g5.6g
Annoskoko puolitettuna400g111kcal6.2g8.7g5.5g2.8g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691