Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g321g786kcal32.1g25.7g57.7g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl80g28kcal0.8g4.8g0.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)216g346kcal5.8g5.8g32.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr80g224kcal6.4g7.6g19.2g1.3g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix14g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0g
Sinappi 8g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g2804kcal91.4g92.8g221.6g2.8g
Valittu annoskoko800g1402kcal45.7g46.4g110.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna400g701kcal22.9g23.2g55.4g0.7g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523