Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl97g127kcal12.6g0.5g8.3g0g
Sokeri 142g577kcal0g142g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 136g468kcal13.9g95.4g1.6g4.8g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Voi 63g455kcal0.7g0.3g51g0g
Maito, Kevyt105g48kcal3.3g5g1.6g0g
Mustikka metsä- 251g111kcal1.3g16.1g1.5g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3593kcal64.2g523.4g128g26.2g
Valittu annoskoko800g1797kcal32.1g261.7g64g13.1g
Annoskoko puolitettuna400g898kcal16.1g130.9g32g6.6g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149