Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g107g948kcal0g0g107.2g0g
Kookosrasva 100 % 223g1975kcal1.8g0g222.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton103g330kcal23.8g10.8g21.4g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g124g272kcal5.7g60.6g0.9g49.5g
Manteli 83g508kcal19.8g5.4g44.5g5.9g
Saksanpähkinä 29g196kcal4.2g1g18.8g4.6g
Hasselpähkinä 21g133kcal2.9g0.7g12.6g3.6g
Rusina 111g326kcal3.1g66.9g0.6g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g9374kcal122.6g290.8g857g148.8g
Valittu annoskoko800g4687kcal61.3g145.4g428.5g74.4g
Annoskoko puolitettuna400g2344kcal30.7g72.7g214.3g37.2g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201