Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 91g130kcal11.4g0.3g9.4g0g
Sokeri 83g337kcal0g83g0g0g
Fariinisokeri83g337kcal0g83g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g199g168kcal2.2g36.5g0.8g3.6g
Voi 42g301kcal0.5g0.2g33.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g713kcal21.2g145.4g2.5g7.3g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Suklaa tumma 83g429kcal3.2g44.2g25.8g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g4899kcal77.4g801.6g144.6g30.6g
Valittu annoskoko800g2449kcal38.7g400.8g72.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna400g1225kcal19.4g200.4g36.2g7.7g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181