Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 151g517kcal15.4g105.5g1.8g5.3g
Tattarijauho, Myllynparas63g214kcal8.2g42.4g1.1g3.3g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 103g31kcal3g3.7g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g251g211kcal2.8g46g1g4.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 99g703kcal0.4g0g79.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 44g19kcal4.3g0.2g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g3.8g10kcal0.1g3g0.1g2.1g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3597kcal85g402g180.4g30.4g
Valittu annoskoko800g1798kcal42.5g201g90.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna400g899kcal21.3g100.5g45.1g7.6g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419