Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 122g170kcal15.3g0.4g12g0g
Sokeri 157g639kcal0g157.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g17g65kcal0g16.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 270g928kcal27.6g189.3g3.2g9.5g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g4890kcal87.8g745.2g164.4g27.4g
Valittu annoskoko800g2445kcal43.9g372.6g82.2g13.7g
Annoskoko puolitettuna400g1223kcal22g186.3g41.1g6.9g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671