Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 391g1342kcal39.9g273.8g4.7g13.7g
Voi 71g514kcal0.8g0.3g57.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.1g22kcal0.8g4.2g0.5g2g
Sokeri 60g244kcal0g60.1g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Hiiva 18g13kcal2.3g0.2g0.1g1.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 212g134kcal6.4g10.2g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g4650kcal110.2g697.8g148.6g33.8g
Valittu annoskoko800g2325kcal55.1g348.9g74.3g16.9g
Annoskoko puolitettuna400g1163kcal27.6g174.5g37.2g8.5g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403