Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 333g80kcal6g7.3g1g7.7g
Purjosipuli 43g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)7.5g7.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g661kcal46.4g19.2g38.8g17.6g
Valittu annoskoko800g331kcal23.2g9.6g19.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna400g165kcal11.6g4.8g9.7g4.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901