Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 250g186kcal32.8g2.8g1g17.3g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)2000g2760kcal150g106g200g0g
Ruisjauho Pirkka4000g12200kcal388g2440g80g600g
Kananmuna kuoreton 250g357kcal31.3g0.8g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g31006kcal1204.2g5099.2g613.2g1234.6g
Valittu annoskoko8000g15503kcal602.1g2549.6g306.6g617.3g
Annoskoko puolitettuna4000g7752kcal301.1g1274.8g153.3g308.7g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432