Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g2400g4104kcal244.8g64.8g319.2g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g4000g1400kcal108g188g20g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1600g2640kcal48g64g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g16288kcal801.6g633.6g1158.4g0g
Valittu annoskoko8000g8144kcal400.8g316.8g579.2g0g
Annoskoko puolitettuna4000g4072kcal200.4g158.4g289.6g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206