Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)4810g6060kcal529.1g14.4g432.9g0g
Sokeri 1363g5531kcal0g1361.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1042g3647kcal125.1g739.9g21.9g31.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 321g1186kcal59.3g35.3g69.6g97.5g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.3g0g0.4g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 160g569kcal0.5g0g64.1g0g
Korppujauho 224g822kcal23.5g168.1g2.3g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g35914kcal1483.4g4698.8g1181.6g282.2g
Valittu annoskoko8000g17957kcal741.7g2349.4g590.8g141.1g
Annoskoko puolitettuna4000g8978kcal370.9g1174.7g295.4g70.6g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256