Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)960g2240kcal108.5g4.8g187.2g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1200g1954kcal336.2g0g66.5g0g
Lihapullat saarioinen400g960kcal60g37.6g60g8g
Hapankaali 2000g563kcal21.4g86g3.8g41g
Porkkana, keskikokoinen 65g880g246kcal5.3g52.4g1.8g22g
Pekoni, paistettu 400g2060kcal65.8g0g202.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g16975kcal1246.6g513g1052.8g231.4g
Valittu annoskoko8000g8488kcal623.3g256.5g526.4g115.7g
Annoskoko puolitettuna4000g4244kcal311.7g128.3g263.2g57.9g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351