Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g202g123kcal26.5g2.2g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2020g667kcal66.7g99g0g0g
Kananmuna kuoreton 727g1038kcal90.9g2.2g74.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki404g226kcal34.3g20.2g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4040g13863kcal411.7g2828.3g48.5g141.4g
Voi, 1 tl, 5 g606g4424kcal6.1g6.1g484.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g40683kcal1272.4g5916g1218.8g282.8g
Valittu annoskoko8000g20341kcal636.2g2958g609.4g141.4g
Annoskoko puolitettuna4000g10171kcal318.1g1479g304.7g70.7g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741