Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5002g1055kcal60g170.1g10g105g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2001g4553kcal380.2g0g340.1g0g
Voi 47g339kcal0.6g0.2g38g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)83g83kcal6.3g14.2g0.4g1.8g
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g12060kcal894.2g369g777g213.6g
Valittu annoskoko8000g6030kcal447.1g184.5g388.5g106.8g
Annoskoko puolitettuna4000g3015kcal223.6g92.3g194.3g53.4g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858