Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 301g840kcal45.1g78.2g12.9g117.3g
Vehnälese 241g549kcal32g37.1g10.8g90.2g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen301g857kcal90.2g6g51.1g92g
Puolukkasurvos sokeroimaton 3008g1168kcal13.2g204.5g15g78.2g
Suola, annos 3g100g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g40g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi4010g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g6827kcal361g651.8g179.6g755.6g
Valittu annoskoko8000g3414kcal180.5g325.9g89.8g377.8g
Annoskoko puolitettuna4000g1707kcal90.3g163g44.9g188.9g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621