Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)800g2960kcal240g0g216g0g
Parsakaali brokkoli 1600g561kcal73.9g31.2g4.8g40g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1600g4800kcal65.6g64g480g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2400g2640kcal552g0g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g32802kcal1927g286.4g2622.4g80g
Valittu annoskoko8000g16401kcal963.5g143.2g1311.2g40g
Annoskoko puolitettuna4000g8201kcal481.8g71.6g655.6g20g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297382