Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3912g13421kcal398.6g2738.1g46.9g136.9g
Voi 708g5136kcal8.4g2.8g575.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g71g220kcal7.8g42.5g5g19.8g
Sokeri 602g2443kcal0g601.2g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 389g556kcal48.7g1.2g39.9g0g
Hiiva 177g132kcal23.2g1.9g0.7g12.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2124g1344kcal63.7g101.9g74.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g46501kcal1100.8g6979.2g1484.8g337.8g
Valittu annoskoko8000g23251kcal550.4g3489.6g742.4g168.9g
Annoskoko puolitettuna4000g11625kcal275.2g1744.8g371.2g84.5g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403