Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 601g2202kcal63.1g450.3g6.2g31.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1603g962kcal51.3g113.8g32.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)505g1010kcal20.2g176.8g15.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 802g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g481g697kcal61.1g1.5g54.2g0g
Lohi tuoresuolattu 4008g7200kcal969.5g0g368.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g24142kcal2330.4g1484.8g952.8g63.8g
Valittu annoskoko8000g12071kcal1165.2g742.4g476.4g31.9g
Annoskoko puolitettuna4000g6036kcal582.6g371.2g238.2g16g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86281