Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3330g801kcal60.3g73.3g10g76.6g
Purjosipuli 433g99kcal7.8g10.4g0.9g9.1g
Vesi, vesijohtovesi 3330g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g833g2331kcal158.2g0g183.1g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)75g75kcal5.6g12.7g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g6612kcal463.8g192.8g388.8g174.6g
Valittu annoskoko8000g3306kcal231.9g96.4g194.4g87.3g
Annoskoko puolitettuna4000g1653kcal116g48.2g97.2g43.7g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901