Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6406g14186kcal1121.1g0g1089.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)240g300kcal7.9g10.1g24g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55.1g1.3g45.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g160g4.8kcal0g1.6g1.6g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Fetajuusto, Valio721g1946kcal136.9g7.2g151.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g34201kcal2647g50.8g2622.8g1.4g
Valittu annoskoko8000g17100kcal1323.5g25.4g1311.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna4000g8550kcal661.8g12.7g655.7g0.4g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923