Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)2184g874kcal37.1g179.1g2.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)2184g764kcal34.9g150.7g2.2g30.6g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1400g1204kcal70g224g4.2g103.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g2240g5107kcal425.6g0g380.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16016g15898kcal1135.2g1107.6g778.8g268.4g
Valittu annoskoko8008g7949kcal567.6g553.8g389.4g134.2g
Annoskoko puolitettuna4004g3975kcal283.8g276.9g194.7g67.1g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791