Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1868g394kcal22.4g63.5g3.7g39.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2325kcal266.2g0g140.1g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g584g163kcal3.5g34.7g1.2g14.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g210kcal0g0g23.3g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1167g58kcal1.9g2.2g4.7g0.5g
Siirappi, tumma234g747kcal0.2g172.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2335g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16016g8087kcal605g595.2g348g122.6g
Valittu annoskoko8008g4044kcal302.5g297.6g174g61.3g
Annoskoko puolitettuna4004g2022kcal151.3g148.8g87g30.7g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067