Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g468g3414kcal4.7g4.7g374.1g0g
Sokeri 398g1613kcal0g397.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 257g367kcal32.1g0.8g26.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 760g2607kcal77.4g531.9g9.1g26.6g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%2338g1520kcal257.2g98.2g7g0g
Kananmuna kuoreton 772g1101kcal96.4g2.3g79.1g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml234g49kcal18.9g0g0.7g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 94g313kcal0.1g76.3g0g1.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka47g187kcal0g46.3g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g935g3180kcal18.7g28.1g327.3g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1683g1151kcal13.6g255.9g1.7g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16016g31084kcal1040.6g2900.8g1650.8g83.4g
Valittu annoskoko8008g15542kcal520.3g1450.4g825.4g41.7g
Annoskoko puolitettuna4004g7771kcal260.2g725.2g412.7g20.9g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284