Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.4g2.8g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g301g69kcal4.2g10.2g1.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g7.5g18kcal0.2g2g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Katkarapu 271g185kcal39.1g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g1710kcal97.2g43.8g125g2.4g
Valittu annoskoko801g855kcal48.6g21.9g62.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna401g428kcal24.3g11g31.3g0.6g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528