Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)63g234kcal8.8g34.7g5.1g6.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.1g0g0g
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.7g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 361g161kcal0.7g34g0.4g6.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.4g0.8g2.4g
Sokeri 23g92kcal0g22.5g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)63g234kcal8.8g34.7g5.1g6.9g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Voi 90g655kcal1.1g0.4g73.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g4320kcal66g424.2g253.2g45.4g
Valittu annoskoko801g2160kcal33g212.1g126.6g22.7g
Annoskoko puolitettuna401g1080kcal16.5g106.1g63.3g11.4g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918