Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 78g249kcal20.8g0g18.6g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 156g46kcal3g5.4g0.4g3.8g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g156g47kcal2.3g7g0.6g3.9g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g97g107kcal2.9g3.1g9.7g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g78g124kcal1.6g3g11.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4.7g10kcal0.6g1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1603g1167kcal62.4g39g82.8g15.6g
Valittu annoskoko802g583kcal31.2g19.5g41.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna401g292kcal15.6g9.8g20.7g3.9g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401