Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 160g350kcal29.2g0g26.1g0g
Kieli naudan 160g321kcal26.7g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1603g2016kcal129.6g134g102.6g13.6g
Valittu annoskoko802g1008kcal64.8g67g51.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna401g504kcal32.4g33.5g25.7g3.4g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641