Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Porkkana 520g170kcal3.2g28.9g1g13.3g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g3200g592kcal32g108.8g3.2g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)520g650kcal48.4g14.6g41.6g0g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Basilika, kuivattu 16g41kcal2.3g3.3g0.6g6.5g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 800g1385kcal60.8g18.4g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16032g7152kcal351.2g558g357.2g106.6g
Valittu annoskoko8016g3576kcal175.6g279g178.6g53.3g
Annoskoko puolitettuna4008g1788kcal87.8g139.5g89.3g26.7g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107804