Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g3592g7184kcal502.9g75.4g538.8g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2993g1796kcal29.9g134.7g119.7g18g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g120g1078kcal0g0g119.7g0g
Tilli mauste30g5.1kcal0.4g0.3g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g60g39kcal4.5g5.4g0.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1197g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g12g27kcal1.3g4.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16032g20299kcal1080g448.4g1558.4g36.2g
Valittu annoskoko8016g10149kcal540g224.2g779.2g18.1g
Annoskoko puolitettuna4008g5075kcal270g112.1g389.6g9.1g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565