Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)1603g5451kcal105.8g1250.5g9.6g11.2g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%3206g5451kcal609.2g0g320.6g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g2004g1403kcal64.1g240.5g4g0g
Kantarelli eli keltavahvero1202g241kcal30.1g14.4g6g22.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16032g25090kcal1618.4g3010.8g680.4g68g
Valittu annoskoko8016g12545kcal809.2g1505.4g340.2g34g
Annoskoko puolitettuna4008g6273kcal404.6g752.7g170.1g17g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136