Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Chili paprika punainen79g32kcal1.6g7.1g0g0g
Tomaattimurska 1750g514kcal9.8g92.7g3.5g33.2g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 39g117kcal3.7g5.2g9g0.6g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)1400g1176kcal85.4g224g4.2g71.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1400g1911kcal37.4g340.4g31.9g49.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal265.9g0g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16044g12396kcal813.8g1387.8g378.8g319.8g
Valittu annoskoko8022g6198kcal406.9g693.9g189.4g159.9g
Annoskoko puolitettuna4011g3099kcal203.5g347g94.7g80g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530