Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix60g53kcal1g9g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1600g1218kcal30.1g248g3.2g16g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16056g6689kcal425.2g688.6g213.8g105g
Valittu annoskoko8028g3345kcal212.6g344.3g106.9g52.5g
Annoskoko puolitettuna4014g1672kcal106.3g172.2g53.5g26.3g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187619