Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3663g8112kcal641.1g0g622.8g0g
Kuohukerma (Ingman)2662g9052kcal58.6g82.5g931.8g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1331g3727kcal252.9g0g292.8g0g
Sipuli (kuorittu)213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.3g15kcal0.6g2.3g0.1g1.4g
Oivariini, 60 (100g)107g586kcal1.1g1.1g63.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Kuohukerma (Ingman)3.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1.6g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16064g43154kcal1916.6g192.4g3828.6g10g
Valittu annoskoko8032g21577kcal958.3g96.2g1914.3g5g
Annoskoko puolitettuna4016g10788kcal479.2g48.1g957.2g2.5g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296