Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1401g1947kcal266.1g0g98g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1366g574kcal21.8g117.4g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2801g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g53g189kcal0.3g46.2g0.1g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)88g785kcal0g0g86.7g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g525g788kcal5.3g31.5g68.3g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g840g261kcal15.1g50.4g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g438g1532kcal37.2g332.6g7.9g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16072g12150kcal691.6g1156.2g524.8g26.2g
Valittu annoskoko8036g6075kcal345.8g578.1g262.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna4018g3037kcal172.9g289.1g131.2g6.6g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193