Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 173g22kcal1.9g1.7g0.3g1.7g
Tomaatti, tuore150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Tonnikala öljyssä 225g428kcal61.1g0g20.3g0g
Kurkku, tuore90g9kcal0.5g1.5g0.1g0.6g
Kananmuna, keitetty 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g1450kcal170.2g18.8g76.2g8.8g
Valittu annoskoko804g725kcal85.1g9.4g38.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna402g363kcal42.6g4.7g19.1g2.2g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751