Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 8.3g8.4kcal0.1g0.4g0.7g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Purjosipuli 97g22kcal1.8g2.3g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 434g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)125g173kcal26.3g0g7.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Keittojuurekset, Rainbow67g17kcal0.6g3.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g904kcal83.6g11.8g56.4g4.2g
Valittu annoskoko804g452kcal41.8g5.9g28.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna402g226kcal20.9g3g14.1g1.1g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836