Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g459g184kcal2.3g55.1g0.9g0g
Kaurahiutale 37g138kcal5.3g20.9g2.7g3.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton28g199kcal0g0g22.1g0g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)120g418kcal14.3g82.4g2.3g6g
Vehnäjauho puolikarkea 156g536kcal15.9g109.3g1.9g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g2948kcal75.6g535.4g59.8g30.4g
Valittu annoskoko804g1474kcal37.8g267.7g29.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna402g737kcal18.9g133.9g15g7.6g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844