Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 133g108kcal2.1g22.5g0.1g4g
Lanttu 67g19kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g160g152kcal32g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g67g113kcal1.1g1.4g11.3g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g9g11kcal0.2g0.6g0.8g0.1g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g334g83kcal3g13.7g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g1122kcal78.8g85.2g49g11.6g
Valittu annoskoko804g561kcal39.4g42.6g24.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna402g280kcal19.7g21.3g12.3g2.9g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543