Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g3200g4224kcal672g0g160g0g
Sipulikuutiot Apetit1200g312kcal14.4g57.6g2.4g0g
Maizena maissitärkkelys360g1260kcal2.9g313.2g0g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)800g656kcal76g88g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g14065kcal1532.6g918.2g454.8g0g
Valittu annoskoko8040g7032kcal766.3g459.1g227.4g0g
Annoskoko puolitettuna4020g3516kcal383.2g229.6g113.7g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110