Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g4000g4400kcal920g0g72g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2500g2125kcal25g87.5g175g0g
Sipuli 1000g303kcal12.5g48g2g17g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g450g1971kcal24.7g18.9g199.3g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g17684kcal1970.8g321.8g897g35.6g
Valittu annoskoko8040g8842kcal985.4g160.9g448.5g17.8g
Annoskoko puolitettuna4020g4421kcal492.7g80.5g224.3g8.9g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868