Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g150g510kcal30g0g43.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Kaali, valkokaali3000g633kcal36g102g6g63g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto750g2100kcal142.5g0g165g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g19970kcal1283.6g388.4g1467.4g200.2g
Valittu annoskoko8040g9985kcal641.8g194.2g733.7g100.1g
Annoskoko puolitettuna4020g4993kcal320.9g97.1g366.9g50.1g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158