Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g1000g3498kcal129.9g699.7g15g30g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1599g2223kcal303.8g0g111.9g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g720g1295kcal38.1g46.1g107.9g23.7g
Timjami 2g5.6kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g600g2159kcal167.9g12g161.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1999g500kcal26g84g4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)800g1279kcal21.6g21.6g119.9g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g22724kcal1400.6g1878.6g1047g168.2g
Valittu annoskoko8040g11362kcal700.3g939.3g523.5g84.1g
Annoskoko puolitettuna4020g5681kcal350.2g469.7g261.8g42.1g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027