Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g3338g11648kcal390.5g2419.7g46.7g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g1669g2420kcal367.1g70.1g50.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g834g2044kcal150.2g5g158.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2003g407kcal12g76.1g6g28g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Oliiviöljy 93g826kcal0g0g93.4g0g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Basilika, tuore 67g18kcal2.1g0.7g0.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g34849kcal1850.4g5161g711.4g66.2g
Valittu annoskoko8040g17424kcal925.2g2580.5g355.7g33.1g
Annoskoko puolitettuna4020g8712kcal462.6g1290.3g177.9g16.6g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733