Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g5003g6504kcal850.5g55g320.2g0g
Sitruuna 100g1501g540kcal9g90.1g16.5g0g
Lime, kuorittu, annos 50g250g90kcal1.5g5.5g2.8g7g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g160g167kcal12.6g26.1g1g3.2g
Timjami 10g28kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g75g240kcal0.8g58.5g0g0g
Kasvisliemikuutio 25g76kcal2.4g3.4g5.9g0.4g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g15292kcal1755.6g483g694.2g28.6g
Valittu annoskoko8040g7646kcal877.8g241.5g347.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna4020g3823kcal438.9g120.8g173.6g7.2g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263